De eerste bubble tea gaming PC ter wereld

Aftershock bubble tea gaming pc
Het merk Aftershock uit Singapore heeft 's werelds eerste bubble tea gaming pc gemaakt op verzoek van een klant. De bubble tea computer zit vol met realistische componenten zoals de parels, gemaakt van hoge kwaliteit plastic.
Advertentie

In samenwerking met GIGABYTE heeft Aftershock de eerste bubble tea gaming PC ter wereld gecreeërd. Eerder maakte Aftershock PC al veel besproken exotische custom designs, van de binnen- en buitenkant.

Met het thema van bubble tea is er nu een volledig op maat gemaakte computer gemaakt, met een koeler waar de vloeistof lijkt op melk. Hierin zweven de tapioca parels voor een verbazingwekkend echt bubble tea effect. Voeg hieraan nog toe een glow-in-the-dark effect en je hebt één van de meest fascinerende PC’s.

Het bubble tea interieur wordt aangedikt met één van de meest krachtige componenten geleverd door GIGABYTE AORUS Singapore (@aorus_sg). Vind de specificaties hieronder:

CPU: AMD Ryzen 9 5950X
Motherboard: GIGABYTE B550 Vision DP
GPU: GeForce RTX 3080 GAMING OC WATERFORCE
Chassis: Aftershock Hypergate XL
Cooling: 7x LIANLI UNI fans
PSU: AORUS P850W 80+ GOLD Modular
MISC: Byski White Fittings, Byski AMD CPU Waterblock, EX-XTOP D5 Pump, EK-RES

Taro Bubble Tea PC Cooling Liquid
Taro bubble tea nagemaakt met koelvloeistof. Foto via Aftershock PC.

Met deze bubble tea pc als creatie doet Aftershock PC haar missie wel eer aan; de meest toonaangevende PC bouwer in de regio worden en de krankzinnige ideeën voor custom PC’s van haar klanten tot werkelijkheid brengen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Net toegevoegd:

Follow Us

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit